Nejnovější recenze ze sekce Florbalové hole
- Lehká a ovladatelná
Byl to darek pro syna,ktery si florbalku sam vybral.
- super hůl
- krásná střela tahem, příklepem
Syn spokojený,,komunikace s operátorem výborná.
- Výborná omotávka
- Váha - u délky 100 cm činí 252 g
- Dobré vyvážení
Hul Salming a čepel Quest 2 mám prvně, ale věděl jsem, co kupuju, takže za mě spokojenost. Hul má označení flex 29, ale pocitově se mi zdá o něco tvrdší. Hokejka má za mě příjemné vyvážení, spolu s čepelí quest 2 výborně kontroluje balonek. Střelbu tahem ještě trochu piluji, ale zdá se být na dobré cestě. Příklep super a golf taky slušný.
Vybírali jsme podle recenzí, kvalita podle našich představ.
- Hokejka je úžasně lehká, za tu cenu ideální volba
Tato florbalka je zkrátka suprová. Hodně ulehčí techniku i těm náročnějším hráčům. Je lehká a hodně cool vzhled!
- super tuhy shaft na strelu
- vyborny grip
- super cepel
- Střelecká čepel
- Výborná hůl pro vyšší hráče
- Dobře se drží v ruce
Hledal jsem hůl, která bude delší. Přece jenom už mě občas pobolívají záda. Tato hůl splnila všechny moje očekávání.
Vřele doporučuji všem kde mají rádi delší hole, protože tahle hokejka dává góly skoro sama :-)
- perfektně padne do ruky, bezva střílí
- vynikající práce s míčkem
Lehká a skvěle ovladatelná, Touch+ splňuje co slibuje, krásně a lehce se ovládá míček, střela tahem i příklepem bez problémů.
- je lehká a zároveň tvrdá.sedla ,i
- rychlá informace o přijetí objednávky a o odeslání zboží
- na můj dodatečný písemný požadavek mě eshop okamžitě telefonicky kontaktoval a vyřídil jej k mé plné spkojenosti
- ceny lepší než u konkurence
- Kvalitní výrobek.
- Žádnou nevím.
Produkt byl vybrán , protože se již v minulosti používal.
Pokud ba byl dodán podle objednávky - bylo by vše v pořádku !
- 1.praskla
Bohužel, zatím nemohu popsat zkušenosti s florbalkou Exel DOUBLECURVE 2.6, jelikož ji syn dostane až na Vánoce. Podle hráčů florbalu, kteří mi ji doporučili, se bude synovi s touto florbalkou určitě dobře hrát.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]