Nejnovější recenze ze sekce Florbalové hole
- delka
Vnuk je velice spokojený
- Skvelá čepeľ
- Dobré strely ťahom, zápästím aj príklepom
- Pekný vzhľad
- Rozumná tvrdosť palice
- Prehral som s ňou prvý turnaj :-D Ale to asi len nezvyk na novú hokejku :-D
- lehká hokejka
- lopata dostatečně pevná
- jedna z mále v oválnou tyčkou v této cenové kategorii
- proti předchozí Fetpipe Wiz je horší stahování přes špičku, což jsem tušil, když jsem si ji kupoval.
Byl jsem zvyklý na trochu tvrdší tyčky (23), tak si teď trochu zvykám. Je i lehčí než moje předchozí hokejka. Jen doufám, že lopata vydrží, protože prý předchozí model měl tendenci se prý lámat o hole. Jinak se zná lopata dostatečně tuhá. Díky nižší váze se mi zdá lepší zpracování těžších balóny. Hlavní výhodu vidím, pro mě, v oválu.
cena odpovídá kvalitě, hůl se ohýbá, pro začátečníky
- dobré zpracování
- Střela z první super
- Příklep
- Hmotnost
- Střela golfem
- Tvrdé střely, míček na florbalce pěkně drží. Chvilku to trvá než si na ni člověk zvykne. Doporučuji florbalku při střele co nejvíc prohnout pak je to rána jako z děla.
- Omotávka po pár použitích zešedne ale to bohužel u těchto typů omotávek s bílou barvou je. Nevím proč ale dole u omotávky mi to trošku prokluzuje
Výborná florbalka s pěkným designem. Doporučuji
- Malé a lehké
- Set pro dvě děti
- Branka
- Děti to baví
- Doporučuji
- Jedna hokejka lehce ohnutá
Pro malé děti ideální, lehké malé hokejky. Branka snadno sestavitelná. Jedna hokejka lehce ohlá, míček součástí balení
- skvělá florbalka
- Lehká
- po pár dnech začala klouzat omotávka
- poměr cena výkon
dobrá kvalita i rozumná cena
- Skvěle padne do ruky
- dobrá cena za ryze českou výrobu a kvalitu
- Koupila jsem ji přítelovi a on si ji moc pochvaluje :-) Takže super.
Syn je nadseny, florbalka je tvrdsi nez byla ta, se kterou drive hral, ale vyborne se s ni strili. Nadherny design, perfektne vyvedene zahnuti umoznuje dobrou strelbu jak forhendem, tak i bekhendem. Absolutni spokojenost.
Hokejka je určena pro syn, ten je s ní absolutně spokojený.
- Tuto florbalku jsem koupil dceři za téměř 2,5 tisíce v obchodu Florbal.com. Florbalka se po půl roce používání zlomila na tréninku při střele v půlce hole. Podle prodejce prý běžné používání! Pokud se takhle může hůl při používání zlomit, pak je to šmejd a doporučuju nekupovat!