Nejnovější recenze ze sekce Florbalové hole
pro děti parádní
Zone Hyper Composite F29
Přidáno: 8. června 2020
(naposledy upraveno 8. června 2020)
Zakoupeno v Florbal.com
- dobra kvalita vyborne se sni hraje
- Tvarování čepele
- Lehká
- Dobře se drží
lekhá
Zatím se s ní učím hrát. Oceňuji,že čepel není moc zahnutá což mě vyhovuje. Zatím žádný problém.
Kvalitní výrobek, dobrá cena.
Nakupuji opakovaně.
- Špunt
- Design
- Vyšší cena
- syn je spokojeny
nemohu ještě hodnotit, je to dárek, který ještě nebyl rozbalen
- Kvalitní provedení
- Byla nám doporučena
- Kvalitní zpracování
- Zuper čepel
- Model 19/20 má shaft bez carbonu oproti předchozím ročníkům
- Hezký design.
- Vynikající cena.
Jsem z vaku, ale hlavně z hole nadšený! Doporučuji všem florbalistům! Vynikající kousek!!!
- Vynikající cena.
- Syn si ji nemůže vynachválit.
Synovi jsem koupil tuto florbalovou hůl k jeho narozeninám, protože chtěl novou, ta stará se mu zlomila. Pořídili jsme na doporučení tuto a syn s ní je spokojený. Nemůže si ji vynachválit.
- Vynikající čepel.
- Omotávka vůbec neklouže.
- Hodně lehká.
- Super cena.
- Nevím.
Zatím jsem neměl lepší hůl! Všem doporučuji.
- Nízká váha.
- Velmi odolná hůl!
- Nepřišel jsem na nic.
Určitě bych tento produkt doporučil i ostatním. Hraje se mi s hokejkou velmi dobře a vydrží i občasné šlápnutí na čepel protihráčem. Čepel je ideálně zahnutá i konkávní a hraje se mi díky této čepeli s holí dobře. Manipulace s míčkem je výborná.
- Vynikající čepel.
- Omotávka vůbec neklouže.
- Hodně lehká a dobře ovladatelná.
- Žádné.
Velká spokojenost! Výborná hokejka, lehká, dobře ovladatelná i jednou rukou, zahnutí čepele tak akorát.S touto florbalkou jde perfektně střelba tahem i příklepem. Také se mi líbí, jak omotávka drží v ruce a na rozdíl od jiných neklouže. Míček také drží velmi dobře na čepeli i při zatahování míčku za sebe. Téměř nikdy se mi nestalo, že by míček z čepele utekl. Hůl je v útoku velmi rychlá. Skvělý poměr cena/výkon. Doporučuji!
- Vynikající cena.
- Syn si vak i hůl nemůže vynachválit.
Synovi jsem koupil tuto florbalovou hůl s vakem k narozeninám, protože chtěl začít hrát florbal. Od prvního dne ji syn nepustí z ruky a pořád ji jenom chválí.
- Super čepel.
- Lehká.
- Nepřišel jsem na nic.
S holí jsem spokojený, je za super cena a přitom lehká a kvalitní. Nejvíc mi vyhovuje čepel. Je super.